25 al 31 de juliol

Hecho, Ansó i la Senda de Camille


Durant 7 dies recorrerem el Parc Natural de les Valls Occidentals del Pirineu Aragonés. Aquestes valls d’origen glacial tenen una clara influencia atlàntica que fa que els seus boscos siguin autèntics tresors. Fagedes, avetoses, boscos de pi negre… La varietat de paisatges és infinita.

Passarem de les seves valls a les més altes carenes de roca nua treballada pels fenòmens càrstics que modelen el paisatge i tornarem a baixar a la recerca dels seus rius per refrescar-nos.

Tot seguint part dels trams de major bellesa de la Senda de Camille, l’última ossa d’aquestes contrades, descobrirem els paisatges d’aquesta zona del Pirineu.

Visitarem també pobles d’encant com Hecho i Ansó o el monestir romànic de Siresa, gaudint d’un entorn que sembla mantenir-se intacte al pas del temps.

 • Preu

  € 775

 • Dates

  25 al 31 de Juliol

 • Sortida en grup

  Mínim 8, màxim 14 persones + el guia

 • Durada

  7 dies

 • Dificultat

  Nivell 3 de 5

 • Destinació

  Vall de Hecho

Punts Forts

 • Diversitat de paisatges: valls, llacs, rius, cims...

 • Magnífiques fagedes i avetoses madures i amplia presència de fauna.

 • Monuments megalítics.

 • Típiques poblacions pirinenques i d’encant. Monestir romànic de Siresa.

 • Senda de Camille, GR 11, GR 15..

Itinerari

Dia 1: Hecho - Monestir de Siresa

Arribada a Hecho. Desprès d’unes hores de viatge estirarem les cames tot caminant per les rodalies de Hecho fins a Siresa i el seu espectacular Monestir, per descobrir aquestes boniques poblacions i l’entorn del qual gaudirem els propers dies. (Opcional visita al Monestir de Siresa)

Aprox 6km, 250m desnivell

Dia 2: Collado del Foratón i Foya de Secús

Iniciarem el nostre recorregut al Refugi de Gabardito seguint la senda de Camille que ens portarà a descobrir el Salto de la Vieja i el refugi de Dios Te Salve en travenssant interminables prats sota la carena del Secús. Un cop haguem gaudit de les vistes del Collado del Forantón iniciarem el descencs pel preciós barranc de Taxeras.

Distància 14km, 750m desnivell

Dia 3: Boca del Infierno - Selva de Oza

Seguirem la via Romana que connectava aquestes valls amb França a través de cingleres i barrancs, el camí esdevé una obra faraònica! En assolir el Riu Aragon Subordai travessarem la Boca del Infierno per arribar a la exuberant Selva de Oza on visitarem la Corona de los Muertos, un excepcional conjunt de monuments megalítics. Una ruta per conèixer la vegetació i la geomorfologia de la zona arran de terra.


Distància aprox 10km, 700m desnivell

Dia 4: Collado de Petrechema i vall d’Ansó

Des del refugi de Linza tornarem a seguir les emprentes de Camille per arribar a l’espectacular coll de Petrechema on aguarden les verticals agulles d’Ansabère ja a la vessant francesa.
Una etapa plena de contrastos: les espectaculars fagedes del Bosc de Gamueta, camins impossibles com la Foya de los Ingenieros i l’encant dels carrerons d’Ansó que visitarem ja de tornada.

Distància 15km, 750m desnivell.

Dia 5: Aguastuertas

Ens aproparem de nou a la divisòria amb França per assolir una vall glacial plena de vestigis de poblacions prehistòriques gaudint dels seus salts d’aigua i la curiosa forma dels seus rierols que donen lloc al seu característic nom.

Distància 8km, 250m desnivel

Dia 6: Ibon Acherito

Ruta alpina per gaudir de les meravelloses vistes dels cims que ens envolten durant tot el recorregut que separen aquestes valls de França. El circ glacial que envolta l’Ibon de Acherito és un paisatge petri que no deixa a ningú indiferent. Opcional l’ascensió al Mallo de las Foyas (2126m) Porteu banyador!

Distància 10km, 750 m desnivell

Dia 7: GR 15 Cerro Romaciete

Partint de l’ermita de Escagüés seguirem antigues vies de comunicació entre Hecho i Urdués, ara GR 15, assolirem el pic de Cerro Romaciete (1141m) des d’on gaudirem d’unes espectaculars vistes de la Val d’Echo acomiadant-nos d’aquestes terres.

Distància 8km 250m desnivell


A QUI VA DIRIGIT:

Aquelles persones acostumades a caminar per la muntanya i que vulguin conèixer aquesta zona d'una manera pausada i tranquil·la, caminant i recorrent els llocs més interessants.

DIFICULTAT:

Nivell 3 de 5: itineraris d'entre 5 i 7 hores. Caminarem per senders fresats, sense dificultats tècniques, que poden ser estrets, irregulars i amb presència de pedres o arrels d'arbres.

Només caminarem amb la motxilla del dia

Garajonay
ALLOTJAMENT:

Hotel de Montaña, en habitacions dobles i també individuals, totes amb bany privat.

DESPLAÇAMENTS:

Tant el transport fins a la zona del viatge com les aproximacions a les excursions, es farà en els vehicles dels participants. Els que disposeu de cotxe, i el vulgueu oferir per minimitzar l'impacte ambiental i compartir despeses, agrairem que ens ho digueu en el moment de la inscripció, i així es podran optimitzar els cotxes. Nosaltres us passarem els mails o telèfons, segons ens digueu i vosaltres ja quedareu d'acord pel viatge.

La nostra responsabilitat com agència de viatges comença en el punt de trobada en el lloc de destí, que ja us haurem comunicat prèviament per correu electrònic. 

Hecho
Hecho
PREU PER PERSONA:
 • 775 € inclou la mitja pensió
 • 165 € suplement habitació individual (Consulteu disponibilitat)
INCLOU:
 • Guia d'ACAMINAR TRAVEL (Ivan Muñoz)
 • 6 nits en allotjament en règim d'esmorzar i sopar en Hotel de Muntanya.
 • Assessorament en el material a portar.
 • Assegurança bàsica d'accidents en muntanya
 • Organització Tècnica.
 • L'IVA corresponent
NO INCLOU:
 • Els dinars que seran de pícnic (cadascú s'ho pot preparar o ens el poden preparar al mateix allotjament)
 • El transport fins els punts de sortida. (Es farà per mitjans propis)
 • Assegurança ampliada amb assistència en viatge i cobertura de cancel·lació del viatge per motius justificats (Inclou supòsits Covid) fins a 900 euros de despeses de cancel·lació (l'import d'aquesta assegurança és de 10 euros)
 • Despeses personals
 • Tot allò no especificat a l'apartat inclou.
RESERVA:

Trucant als telèfons 972 528 971 o 606 040 229.

També per email a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

política cancel·lació covid-19

Donada la situació actual, volem fer-vos més fàcil la reserva d'aquest viatge, perquè us apunteu amb tranquilitat. En cas que nosaltres, l'agència, haguéssim d’anul·lar el viatge per causa de força major, ens comprometem a tornar l'import pagat del programa.

més fotos i videos d'altres anys

Viatges que també et poden interessar

La Palma

Euskadi

1 al 7 d'agost
Cala de Menorca

Tresors de Menorca

4 al 9 de juliol 2021
Illa de Hvar

Illes Dàlmates - Croàcia

18 al 25 de setembre 2021

Carrer Puig Oriol, 31 17730 Llers - GIRONA

Tels. 972 528 971 - 636 490 831     E-mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Inscrita al Registre de Turisme de Catalunya: Llicència GC 2584

Copyright © 2018 ACAMINAR TRAVEL SL

Condicions Generals - Nota Legal  - Mapa Web

ACAVE

Associats a ACAVE (Associació Catalana d'agències de viatges especialitzades)