PROTOCOL COVID19: MESURES DE PREVENCIÓ DE CONTAGI DEL CORONAVIRUS

Aquest document està dirigit a tots els participants de les sortides i viatges organitzats per ACAMINAR TRAVEL. Tothom que vulgui participar en les nostres activitats han de conèixer el seu contingut i acceptar-ho expressament.
Els guies d'ACAMINAR TRAVEL seran els responsables de verificar el compliment d'aquestes mesures i estan facultats per a apartar de l'activitat a qualsevol participant que les incompleixi.

 1. Abstingueu-vos de participar en les nostres activitats si teniu algun dels símptomes de la COVID-19, o bé si heu estat en contacte en els últims 14 dies amb alguna persona amb COVID-19. Si us plau, sigueu responsables.
 2. Els participants en el moment de l'activitat guardaran 2 metres de distància mínima (4 metres en cas de vent), si no són de la mateixa unitat familiar. En cas de no ser possible, cal utilitzar la mascareta.
 3. Cal estar atent/a durant les marxes per adaptar el ritme de progressió i les parades pel que fa a la resta del grup i poder mantenir així la distància de seguretat en tot moment.
 4. Durant les xerrades informatives i també durant les parades i reagrupaments s'utilitzarà la mascareta si no es pot mantenir la distància de seguretat de 2 metres. Cal portar la mascareta sempre a mà.
 5. Recordeu que l'ús de mascareta és obligatori a la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir la distància de seguretat de 2 metres (Ordre SND / 422/2020, de 19 de maig).
 6. En cas de compartir cotxe, cal fer ús de la mascareta durant tot el trajecte. També el rentat de mans abans d'accedir al vehicle.
 7. S'aconsella el rentat de mans freqüent amb aigua i sabó, i de no ser possible, l'ús d'un gel desinfectant hidroalcohòlic. Cal fer-ho a l'inici i al final de l'activitat, i sempre que sigui possible durant aquesta. En particular, les mans s'han de rentar o desinfectar després de cada contacte proper, abans de menjar i beure, i també després d’anar al bany. Caldrà portar gel hidroalcohòlic sempre al damunt.
 8. S'aconsella l'ús d'ulleres, ja siguin graduades, de sol o transparents.
 9. És recomanable l'ús de gorra amb visera.
 10. Porteu roba amb butxaques que permetin tenir a mà el material de protecció (mascareta i gel hidroalcohòlic)
 11. Si s’ha d’esternudar o tossir, fer-ho amb un mocador o enfront de la part interna del colze.
 12. Eviteu tocar-vos la boca, el nas i els ulls amb les mans.
 13. No compartiu cremes protectores o protector labial.
 14. No compartiu aliments i begudes amb la resta del grup. Tampoc els coberts, plats, gots, ni begueu de la mateixa ampolla.

Us agrairem que seguiu les instruccions del guia en tot moment i que actueu amb responsabilitat.

L'equip d'ACAMINAR TRAVEL

Carrer Puig Oriol, 31 17730 Llers - GIRONA

Tels. 972 528 971 - 636 490 831     E-mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Copyright © 2018 ACAMINAR TRAVEL SL

Condicions Generals - Nota Legal  - Mapa Web

ACAVE

Associats a ACAVE (Associació Catalana d'agències de viatges especialitzades)