octubre 2023

NORD DE VIETNAM

 • Preu

  A consultar

 • Viatge en grup

  Mínim 8, màxim 15 persones

 • Durada

  16 dies

 • Punt de sortida

  Barcelona

 • Destinació

  Vietnam

La bellesa natural del Vietnam és innegable. La capacitat de recuperació del Vietnam davant la invasió estrangera, el govern colonial i la guerra civil és evident en el bon humor de la seva gent i en l'herència permanent dels seus antics monuments i temples. Passejant pels mercats del Barri Vell de Hanoi és on capturem l'energia de Vietnam, però una vegada fora de les ciutats, els pobles rurals tradicionals i els boscos de muntanya, és on hi trobarem la veritable ànima d'aquest país.

Aquest viatge l'hem dissenyat especialment per poder caminar per zones remotes i allunyades del turisme normal, on hi podrem trobar diferents ètnies que ja fa anys es van refugiar en aquestes valls. També anirem a la zona més amagada de Halong Bay, per fugir de la multitud de creuers turístics que la invaeixen, i així podrem gaudir de la bellesa exòtica d'aquesta badia plena de més mil illots calcaris característics i peculiars, que hem vist en tantes fotografies. 

Punts Forts:

 • Caminar per paratges remots, amb uns colors i una bellesa excepcionals
 • Conviure amb diferents ètnies
 • La vibrant ciutat de Hanoi
 • La desconeguda Illa de Cat Ba al costat de Halong Bay

Itinerari:

DIA 1: Barcelona - Hanoi

Sortida del vol de Turkish, que ens portarà fins a Hanoi, amb una sola escala a Estambul

DIA 2: Arribada a Hanoi

Arribada a les 16:00 a Hanoi, trasllat a l'hotel i resta de la tarda lliure per passejar pels seus fascinants carrers.

DIA 3: Hanoi - Hoang Su Phi

Després d'esmorzar, trasllat en vehicle privat fins a Hoang Su Phi, zona rural de la provincia de Ha Giang, va ser una de les darreres províncies en obrir-se al turisme. Gaudirem d'un bonic paisatge al llarg del recorregut amb possibilitat de trobar diferents pobles de minories ètniques que s'han instal·lat a la zona i que són mestres dels arrossars que han estat reconeguts com a patrimoni nacional pel Ministeri de Cultura. Arribarem al poble on ens allotjarem a la tarda. Aquest allotjament sostenible està situat al cor de les muntanyes de Song Chay, al costat de Yunnan. Aquesta fortalesa natural ha estat un refugi per a molts grups ètnics. Resta de la tarda per passejar per la zona i descansar, abans de la caminada que començarà demà al matí. Menjars inclosos: esmorzar, dinar i sopar. Distancia: 310 km 7 hores trànsfer.

DIA 4: Hoang Su Phi - Nam Khoa - Nam Son

Comencem el nostre trekking de 6 dies. Aquest dia sortirem a les muntanyes properes en mig de boscos tropicals i terrasses d'arròs. Al migdia pararem en un poblet dels Red Dao per menjar en una casa familiar. A la tarda continuarem per més terrasses on l'abundància de l'aigua ha permès el creixement d'exuberants arbres de te. Arribarem a un altre poble dels Red Dao després d'un recorregut de dues hores que ens permetrà descobrir la vegetació local, reunir-nos amb la població local i observar-los en les seves activitats diàries. Més tard arribarem a un poble de l'ètnia Tai. Una família ens esperarà per sopar i per allotjar-nos. Àpats inclosos: esmorzar, dinar i sopar. Distància: 15 km 5-6 hores. + 400m / -200m

DIA 5: Nam Son - Chien Than

Caminarem per la vall de Piao Tung passant per algunes granges, a la muntanya i sempre prop de l'aigua, a través d'un paisatge d'arrossars. La muntanya on s'aixeca el Tu Kiu Liu Song Chay està poblada principalment amb Hmong Hoa Man Ta Pa, Taysir, Yao túnica llarga i Nung Inh. Aquesta nit estarem amb una família Yao de túnica llarga a Nam Ai. Àpats inclosos: esmorzar, dinar i sopar. Distància: 15 km 5-6 hores.

DIA 6: Chien Thang - Trung Thanh

Creuarem el riu Nam Bac. Dirigint-nos cap al nord-oest a Ho Thau. El camí passa per terrasses d'arròs i bambús, vorejant rierols, mentre que les cases es dispersen per tot el paisatge. Entrarem al bosc i arribarem al cor del massís. L'àrea de la Muntanya Ki Liou Tu és la font del riu Song Chay, els habitants principals són majoritàriament Hmong Hoa, Man Ta Pa i Nung. Passarem la tarda amb la família local, menjarem amb ells i també hi passarem la nit. Àpats inclosos: esmorzar, dinar i sopar. Distància: 15 km 5-6 hores.

DIA 7: Trung Thanh - Dang Dien

Després d'esmorzar, tornarem a caminar per camps de mandioca, per boscos i per plantacions de te. Aquest camí ens portarà al cor del massís Song Chay on hi ha els Hmong Hoas de Che La. Dels Hmong, sovint en diuen Meo, en referència a la seva agilitat semblant al gat de muntanya (Meo en vietnamita vol dir gat). Dormirem a la casa dels Nung. Àpats inclosos: esmorzar, dinar i sopar. Distància: 15 km 5-6 hores. + 200m / -400m

DIA 8: Dang Dien - Bang Ngo

El camí baixa fins a la vall entre terrasses conreades. Arribada a la tarda al llogaret de Na Chen. Estem a menys de 10 quilòmetres de Yunnan, en ple territori Nung. Els Nungs són un dels grups ètnics de l'antiga nació tailandesa. Les seves cases són sòbries, tenen poc mobiliari fora del teler i unes quantes cistelles. D'altra banda, les dones Nung són sens dubte les més coquetes de Tonkin. Vestides amb un "sampot", pantalons drapejats, una armilla ajustada i amb un color lluent i un turbant cordat amb un monyo de plata. Nit en una casa H'mong. Àpats inclosos: esmorzar, dinar i sopar. 5 hores, -300m

DIA 9: Ban Ngo - Ta Cu Ty - Bac Ha.

Últim dia de caminar en aquestes muntanyes del nord, prop de les fronteres de Yunnan. Després d'arribar a la vall i creuar el riu Song Amb, la nostra caminada acaba en el llogaret Tay de Nam Louo. A la tarda, anirem a descobrir el palau de H'mong King (antic edifici construït per francesos i xinesos). També farem una caminada lleugera per visitar Ban Pho, el poble és la llar d'una minoria florent. Estarem convidats a entrar a diverses cases locals per prendre una mica de te verd, vi de blat de moro, escoltar l'amfitrió parlant sobre la seva família, parlar amb ells ... Nit a Hotel 3 *. 6 hores, + 200m / -100m

DIA 10: Bac Ha - Haiphong - Cat Ba Island

D'hora al matí anirem a visitar el mercat de Bac Ha que ens queda a prop de l'hotel i que ho fan només els diumenges (coincidim aquest dia en el programa en diumenge). A aquest mercat dominical al qual assisteixen molts grups ètnics diferents, com les minories Flower Hmong, Phu la, Black Dao, Tay i Nung, es reuneixen per comprar i vendre productes locals que no es poden trobar en altres llocs. El mercat sempre està molt ple, els productes locals per a la venda o la barata es duen a cavall: porcs, vaques, pollastres, ànecs, gossos i altres animals. Seguidament ens traslladarem a la ciutat de Hanoi i després a Haiphong. Seguidament amb el ferri local ràpid arribarem a l'illa Cat Ba. Arribarem a l'hotel davant del mar en una illa davant de Cat Ba. Àpats inclosos: esmorzar, dinar i sopar. Distància: 450 km 7 hores.

DIA 11: Cat Ba National Park - Viet Hai

Al matí, trasllat al Parc Nacional Cat Ba. Començarem a caminar per una cova que durant la guerra era un Hospital molt ben camuflat. D'aquí passant per selva, boscos, el llac de la Granota, creuarem quasi tota l'illa fins arribar al remot poblet de Viet Hai al migdia. Aquí hi farem un bon dinar casolà amb una família local. A la tarda agafarem unes bicicletes i per valls i camps d'arrós arribarem fins al port on agafarem un petit ferri que ens retornarà molt a prop de l'hotel, tot passant per uns paisatges increïbles al mig d'aquestes peculiars illes petites, però altes i punxegudes. Nit a l'hotel. Menjars inclosos: esmorzar, dinar i sopar. Distància caminant: 10 km 4 hores.

DIA 12: Lan Ha Bay - Ha Long Bay

Aquest dia tornarem agafar el vaixell i creuarem a Lan Ha Bay, visitarem els pobles pesquers flotants on es pot veure la vida quotidiana del pescador durant tot l'any. Seguirem navegant per anar fins a la badia de l'Ha Long. Dinarem al vaixell. A la tarda, seguirem creuant fins a Hang Ca, possibilitat d'anar amb kayak per diferents coves que ens portaran a llacs dintre aquest laberint d'illes calcàries. Després de practicar el kaiak, el vaixell ens portarà a la platja dels Tres Préssecs (Ba Trai Dao) per poder nedar. Després tornarem al moll de Beo, trasllat de tornada a l'hotel. Menjars inclosos: esmorzar, dinar i sopar. 

DIA 13: Illa De Cat Ba - Hai Phong - Hanoi

Al matí podrem fer relax a la platja de l'hotel i després ja anirem cap a Hai Phong i Hanoi. Resta del dia lliure per passejar per la part antiga de la ciutat. Menjars inclosos: esmorzar, dinar i sopar. Distància: 120 km 2 hores trànsfer.

DIA 14: Hanoi - Visita de la ciutat 

Després d'esmorzar, explorarem la ciutat amb els seus monuments més emblemàtics. El dia s'acaba amb un espectacle de titelles d'aigua, amb esbossos sobre la vida quotidiana i les creences de la gent rural. Menjars inclosos: esmorzar, dinar i sopar. 

DIA 15: Hanoi

Dia lliure a Hanoi, fins a l'hora d'agafar el vol de retorn a les 22:20. Nit a l'avió.

DIA 16: Arribada a Barcelona

Després de passar la nit de viatge, arribarem a Barcelona a les 10 del matí


Caminar enmig de camps d'arròs i veure la vida rural de les diferents ètnies, ha sigut la millor experiència del viatge

Francesc Masó

A qui va dirigit:

Aquelles persones acostumades a caminar per la muntanya i que vulguin conèixer aquesta zona d'una manera pausada i tranquil·la, caminant i recorrent els llocs més interessants.

Illes que s'escampen com perles al costat de Hvar 


Dificultat

Moderada, entre 4 i 6 hores de marxa a ritme lent.


PREU PER PERSON A

INCLOU ELS VOLS ANADA I TORNADA BARCELONA - HANOI:  

 • A consultar
INCLOU
 • Guia d’ACAMINAR TRAVEL durant tot el recorregut, des de Barcelona.
 • Guia local de parla castellana a cada part d'aquest programa.
 • Vols internacionals Barcelona - Hanoi, amb escala a Estambul. Anada i tornada.
 • Tots els trasllats de carretera esmentats en el programa, en vehicles privats amb AC.
 • Guia local a la zona de Hoang Su Phi amb porteig del material.
 • Allotjament:
  • Hotel de 4* a Hanoi. 2 nits
  • Hotel de 3* a Cat Ba. 3 nits
  • Hotel de 3* a Bac Ha. 1 nit
  • Allotjament sostenible a Hoang Su Phi. 1 nit
  • Cases de les diferents ètnies locals a la zona de Hoang Su Phi. 6 nits
 • Tots els àpats mencionats al programa
 • Totes les visites guiades segons el programa. Inclou les entrades als monuments.
 • Aigua mineral: 2 ampolles de 0.5 litre/persona/dia
 • Assesorament en el material necessari recomanat.
 • Assegurances de viatge: assistència en viatge, accidents a la muntanya i la cancel·lació del viatge per motius justificats. 
 • L'IVA corresponent
NO INCLOU
 • Taxes dels vols
 • Els àpats no mencionats al programa (només a Hanoi).
 • Les begudes i demés despeses personals.
 • Propines.
 • Tot el que no estigui a l'apartat inclou.
 • Qualsevol contratemps que surti del nostre control: carreteres tallades, condicions meteorològiques adverses, accidents, evacuació de ferits, cancel·lació o retards en vols, etc.
RESERVA

Trucant als tels 972528971, 606040229. Mail a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.


Fotos o Videos d'altres anys

Fotos Any 2015

Vídeos Any 2018

Viatges que també et poden interessar

Antics camins de Nepal

Gokyo, Renjo pas, Everest

Patagònia - Terra del Foc

La natura del sud d'Amèrica en estat pur

Carrer Puig Oriol, 31 17730 Llers - GIRONA

Tels. 972 528 971 - 636 490 831     E-mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Inscrita al Registre de Turisme de Catalunya: Llicència GC 2584

Copyright © 2018 ACAMINAR TRAVEL SL

Condicions Generals - Nota Legal  - Mapa Web

Associats a ACAVE (Associació Catalana d'agències de viatges especialitzades)