Skip to main content

Antàrtida

UN ALTRE MÓN


El nostre objectiu en aquesta expedició és l´Antàrtida, el desert gelat més ple de vida i més espectacular del món. En aquest viatge en temporada d'estiu gaudiràs d'inoblidables dies a l'Antàrtida.

En el continent Antàrtic podràs desembarcar cada dia i caminar al costat dels pingüins i al damunt del gel.

Tindràs al teu abast una àmplia varietat de conferències de temàtica diversa, descobriràs glaceres i icebergs.

També podràs navegar en mig de foques, balenes i icebergs

Punts Forts:

  • Gaudeix del clima temperat i aprofita els dies més llargs durant l'estiu antàrtic.
  • Explora la fauna salvatge i el paisatge polar ple d'icebergs i glaceres.
  • Viu l'experiència de navegar a bord del MS Fridtjof Nansen, el vaixell de propulsió híbrida que genera la menor emissió de CO2 possible.
  • Aprèn amb les conferències i activitats a càrrec dels experts que hi ha a bord del vaixell (en anglès).

Itinerari:

Dia 24 de febrer: Barcelona - Roma - Buenos Aires

Sortida del vol de Barcelona a les 17:15 cap a Buenos Aires via Roma.

Dia 25 i 26 de febrer: Buenos Aires - Multicultural i moderna.

Arribada el dia 25 a Buenos Aires a les 8:40 del matí i trasllat a l'hotel.
La teva aventura comença amb dues nits a Buenos Aires, capital d'Argentina. Descobreix al teu ritme la bulliciosa ciutat del tango, contempla el seu patrimoni artístic i gaudeix de la seva gastronomia a un dels seus múltiples restaurants.

Dia 27 de febrer: Buenos Aires / Ushuaia.

Ens trobem a la ciutat més austral del món?
A primera hora del matí volem a Ushuaia, per embarcar al vaixell d'expedició de propulsió híbrida, MS Fridtjof Nansen. Aquesta ciutat portuària competeix amb la xilena Puerto Williams pel cobejat títol de ciutat més austral del món. A Ushuaia podrem contemplar la glacera Martial situada al nord de la ciutat, un impressionant teló de fons per al nostre particular "fi del món".
Després d'embarcar hauràs d'assistir a una reunió obligatòria sobre salut i seguretat a bord, després de gaudir d'un sopar de benvinguda ofert pel capità. Et recomanem dedicar uns minuts a descobrir el vaixell ja que serà la teva acollidora llar els propers dies.

Dies 28 i 29 de febrer: Navegació. Travessia del Pas Drake

Prepara la teva aventura
Per arribar a l ́Antàrtida creuarem el pas Drake. Deu el seu nom al corsari anglès Sir Francis Drake, que el va descobrir per casualitat el 1578 quan forts vents van arrossegar el seu vaixell cap al sud. En aquesta latitud no hi ha terra. El vent i el mar campen lliurement dificultant la travessia del pas. El nostre vaixell d'expedició modern està més que preparat per sortejar el conegut “Drake Shake”.
Calen dos dies per creuar els aproximadament 1.000 km del Drake. És el moment de preparar-se per poder aprofitar cada minut a l'Antàrtida. L'Equip d'Expedició iniciarà el vostre programa de conferències al Centre de Ciències i us mostrarà com us heu de comportar perquè la vostra exploració a l'Antàrtida sigui el més segura i sostenible possible. D'acord amb les pautes de la IAATO, farem servir botes esterilitzades per als desembarcaments i ens assegurarem d'aspirar la nostra roba per eliminar qualsevol possible contaminant. Podràs conèixer i participar en diferents projectes de Ciència Ciutadana, que col·laboren en la recopilació de dades per a la investigació científica.
Aprofita les comoditats que ofereix el nostre vaixell. Podràs fer exercici als gimnasos exterior i interior o sol·licitar un tractament a l'spa. Recordeu que el MS Fridtjof Nansen compta amb tres magnífics restaurants on degustar una cuidada varietat de plats.
Mentre el vaixell navega, surt a coberta a la recerca del primer iceberg i observa la fauna que t'envolta: balenes, petrels i albatros.

Dies 1 al 5 de març: Antàrtida

Un altre món!
Benvingut a l'Antàrtida. Estar aquí, envoltat d'aigües gelades, glaceres i icebergs probablement et farà sentir com si haguessis aterrat en un món completament diferent. L'Antàrtida és magnífica, fascinant i enorme. Atura't i gaudeix del moment. Els primers moviments de la fauna salvatge que t'envolta, foques, pingüins, balenes... trencaran el silenci i et tornaran a la realitat.
Els paisatges gelats de l ́Antàrtida i el comportament de la vida salvatge canvien amb el pas de les estacions. A finals de primavera, a l'octubre i al novembre, hi ha molta més neu i això fa que els paisatges semblin encara més prístins. És l'època d'aparellament dels pingüins i el moment ideal per construir-hi els nius.
Les balenes comencen a arribar al desembre i al gener, marcant l'apogeu de l'estiu, just quan els primers pollets de pingüí treuen el cap al niu. Febrer i març són els mesos ideals per a l'observació de balenes, que arriben atretes per grans quantitats de krill de l'Oceà Austral.

L'Equip d'Expedició del vaixell aprofitarà totes les oportunitats perquè pugueu navegar entre el gel, desembarcar a terra i apropar-vos a la impressionant vida salvatge. Observar
pingüins des del vaixell és tota una experiència, que es torna encara més meravellosa quan baixes a terra per contemplar-los. El mateix passa quan una foca o una balena apareixen
sobtadament al teu costat mentre navegues a les llanxes pneumàtiques o caiacs, en una de les excursions opcionals que oferim. No oblidis tenir preparada la càmera per captar aquests inesperats regals de la natura! Per completar totes aquestes sensacions, recorda que l'Equip d'Expedició posa a la teva disposició diferents conferències sobre la història del continent gelat, la biologia de la fauna local i la glaciologia.

Dies 6 i 7 de març: Navegació. Travessia del Pas Drake Tornada a la civilització

Després d'explorar la salvatge i remota Antàrtida durant cinc dies, emprenem el retorn. És el moment de reviure la vostra experiència amb les imatges que haureu captat aquests dies i el programa del Centre de Ciències guiat per l'Equip d'Expedició. Torna a gaudir de les comoditats que t'ofereix el MS Fridtjof Nansen, al gimnàs, bar, spa o al saló panoràmic.

Dia 8 de març: Ushuaia / Buenos Aires.

L'aventura arriba al final
Arribem a Ushuaia, situada a la província de Terra del Foc, la més austral d'Argentina. La nostra expedició acaba amb el vol xàrter de tornada a Buenos Aires. Trasllat a l'hotel i podrem aprofitar per visitar diferents zones d'aquest espectacular ciutat.

Dia 9 de març: Buenos Aires - Roma - Barcelona

Sortida del vol de Buenos Aires a les 13:45 amb arribada a Barcelona amb escala a Roma

Dia 10 de març: Barcelona

Arribada a Barcelona a les 10:40 del matí

A Hurtigruten ofereixen creuers d ́expedició únics a algunes de les aigües més remotes i prístines del món. Com passa amb totes les expedicions, la naturalesa mana. El clima i les condicions del gel i del mar estableixen el marc final per a totes les operacions i decisions que prenem a Hurtigruten. La seguretat dels passatgers i garantir una experiència incomparable és la nostra prioritat. Tots els nostres itineraris estan subjectes a avaluació i millora, ja sigui per limitacions meteorològiques o simplement per aprofitar les possibilitats que ens ofereix la vida salvatge. Per això en diem expedició.


Dificultat

Nivell 1 de 5


Manaslu

Manaslu